Uw winkelwagen bevat geen artikelen.
Details:
Worcestershire saus
Merk: Sanchon / Herkomst: Duitsland
Ingrediënten: water, brandewijnazijn*, suikerbietenstroop*, rietsuiker*, acete balsamico* (rode wijnazijn*, druivenconcentraat*), tamari (water, sojabonen*), ui*, zeezout, tamarinde*, zwarte bessensap concentraat*, gember*, sinaasappel*, korianderblad*, knoflook*, habanero-peper*, kardemom*, cayennepeper*, kaneel*, nootmuskaat*, zwarte peper*, kruidnagel*, piment*, komijn*, zoet paprikapoeder*
*Van biologische oorsprong.
Bevat soja en koriander.
Inhoud 140 milliliter
Voedingswaarde per 100 gram: Energie 380 kJ (90kcal); Koolhydraten 18,4 g, waarvan suikers 13,7 g; Zout 3,9 g; Eiwitten 1,4 g; Vetten 0,9 g, waarvan verzadigd 0,09 g
Allergie informatie
| Zonder weekdieren | Ja |
|---|---|
| Zonder Walnoten | Ja |
| Zonder vis | Ja |
| Zonder varkensvlees | Ja |
| Zonder schaaldieren | Ja |
| Zonder rundvlees | Ja |
| Zonder pistachenoten | Ja |
| Zonder pecannoten | Ja |
| Zonder paranoten | Ja |
| Zonder macadamianoten | Ja |
| Zonder kippenvlees | Ja |
| Zonder hazelnoten | Ja |
| Zonder glutenvrij tarwezetmeel | Ja |
| Zonder glutenvrije haver | Ja |
| Zonder cashewnoten | Ja |
| Zonder fructose | Nee |
| Zonder amandelen | Ja |
| Vegetarisch | Ja |
| Veganistisch | Ja |
| Tarwevrij | Ja |
| Sulfietvrij | Ja |
| Suikervrij | Nee |
| Soja vrij | Nee |
| Sesam vrij | Ja |
| Selderij vrij | Ja |
| Pinda vrij | Ja |
| Peulvruchtenvrij | Ja |
| Peper vrij | Nee |
| Notenvrij | Ja |
| Natriumarm | Nee |
| Niet gejodeerd | Ja |
| Mosterd vrij | Ja |
| Melkeiwitvrij | Ja |
| Maïs vrij | Ja |
| Lupinevrij | Ja |
| Lactosevrij | Ja |
| Koriandervrij | Nee |
| Koosjer | Ja |
| Koemelkeiwitvrij | Ja |
| Halal | Ja |
| GMO vrij | Ja |
| Glutenvrij | Ja |
| Gist vrij | Ja |
| Fructose vriendelijk | Nee |
| Eiwitarm | Ja |
| Ei-vrij | Ja |
| Cholesterolvrij | Nee |
| Cholesterolarm | Nee |
| Cacaovrij | Ja |
| Biologisch | Ja |
Klantbeoordelingen
Schrijf je eigen recensie
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer









