0318 306303

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00

Mister Cash (België)

Mister Cash België (Bancontact)

Met Bancontact/Mister Cash betaalt u vanuit België veilig en snel online. Indien u kiest voor deze betaalmethode, vult u uw kaartnummer en de vervaldatum van uw (bank)pas in en aansluitend wordt u automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid. Er wordt u vervolgens gevraagd het bedrag te controleren en u aan te melden via de online beveiligingsmodule die u van uw bankinstelling hebt ontvangen.

Belangrijk is dat aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:

  • 1) Uw bank ondersteunt de dienst. Tot op heden is bekend dat online betalen met uw BC/MC-kaart in ieder geval wordt ondersteun door de volgende financiële instellingen/banken: Fintro, Fortis, ING, Dexia, CBC, KBC, AXA en VDK Spaarbank.
  • 2) U beschikt over een identificatiemiddel Bancontact/Mister Cash-zodat betalingen op internet worden beschermd door de beveiligde dienstverlening Web Banking. Neem contact op met uw bank indien u nog niet over Web Banking beschikt.
  • 3) U kent uw kaartnummer en vervaldatum van uw pas. Om met uw betaalkaart op internet te kunnen betalen, moet u uw kaartnummer en vervaldatum kennen. Indien u deze info niet voorradig hebt, kunt u ze online opvragen op de website van in elk geval de volgende financiële instellingen/banken:  AXA, CBC, Dexia, Fortis, ING, KBC, VDK.

 

Hoe het werkt:

  • Wanneer u bestelt op een werkdag voor 16.30, dan wordt uw bestelling dezelfde dag verstuurd;
  • U rekent snel en eenvoudig af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank.