0318 306303

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00

Bezorging

Bezorging

Ruttmans, de glutenvrije wereld verstuurt uw pakket nadat de betaling is ontvangen. De snelheid van uw verzending is daarom afhankelijk van de wijze waarop u betaalt (zie levering). Post.nl streeft er naar uw bestelling de dag na aanbieding door Ruttmans, de glutenvrije wereld bij u af te leveren.

Uw bestelling wordt altijd verstuurd met het verzoek een handtekening voor ontvangst te plaatsen door Post.nl. Reden hiervoor is dat de verzending dan verzekerd is vanaf het moment dat uw bestelling het pand van Ruttmans, de glutenvrije wereld verlaat tot aan het moment dat u uw bestelling in ontvangst kunt nemen.

Bij verzending ontvangt u automatisch een e-mail met track & trace gegevens, waarmee u uw bestelling kunt volgen. De algemene voorwaarden van Post.nl zijn hierbij van toepassing.

Diepvriesbestellingen worden op het door u opgegeven adres afgeleverd door I&L Logistiek. I&L Logistiek heeft wekelijks een landelijke dekking (muv de Waddeneilanden). De dag waarop wordt afgeleverd is afhankelijk van uw postcodegebied. Voor de meeste postcodes in Nederland geldt dat de diepvriesbestelling wordt afgeleverd in de week nadat u deze heeft besteld.